Ens viikol on taas totuude hetki. Sillo mennä verikokkeil. Otetanki tästä akast kokkei vähä aikasemppa enemmä. Kokkeist näke sit sen, kuin kolesteroliarvo ova kehittynny. Mää usko, et paremppa suuntta olla taas mentty. Viimeks mun kolesterooli oli jo tosi hyvä ja ny ko mää ole syäny tol vähähiilihydraattisel runsasrasvasel ruakavaliol, mää usko et viäl ova vaa parantunnu.

Tänäp mää sit juaksi ympärs kylä etsien yht saamari pilleri, joka täytty otta enne sitä ens viikkost verikoet edellisen ehton. Viime viikol mää jo soiti lapraha ja kysyi sitä siält, nee sanosiva, et hae tyäterveydest. Soiti tyäterveytte, nee sanos, et eiko lapra anta se. Sit soiti uudestas lapraha ja nee sanos, ettei heil ol semmost et men oma terveyskeskuksehe ja hae siält. Taas soiti tyäterveytte. Nee sanos, et just viime viikol yks heijä potilas sai sen pilleri siält laprast. Soiti taas lapraha ja nee sanosiva, et hae terveyskeskukse päivystysluukult.

Nii mää sit meni tänäpä sin luukul. Siäl istus yks simpsakka nuar frouva joka katos mua ko sonni uut veräjä. Et mitä sää höpises. Ei meil ol tääl simmost lääket. Sit se soitti terveyskeskukse jollekki pomolääkäril joka käsk vissi men tyäterveytte. Sit tämä simpsakka soitti tyäterveytte ja nee sanosiva, ettei heil ol semmost pilleri. Sit se simpsakka soitt viäl muutama paika läpitte. Sit simpsakka käsk muu istuma odotusaula penkil ja sanos et hää yrittä selvittä tätä, ko heil ei edes ol semmost pilleri olemassaka.

Sit viimoste simpsakka tul sanoma mul, et hää hakke semmose pilleri tualt vanhuste vuadeosastolt. Nii et olenkos mää ny sit virallisest vanhus, ko pillerikki haeta siält vuadeosastolt. ;D