Kävin taannoin endokrinologin vastaanotolla. Ohjasi ravitsemusterapeutille,sanoen, että alkuun olisi nyt hyvä mennä hieman isommalla vauhdilla, jotta saataisiin paino nopeammin alas ja sitä kautta insuliiniresistenssiin kohennusta ja estettyä kakkostyypin diabeteksen puhkeaminen.  Yleensä olen suhtautunut äärimmäisen skeptisesti noihin pussiruokakuureihin.  Nyt kuitenkin asiantuntijat sitä kohdallani suosittelisivat. Muistin kaapin perukoille unohtuneet pussit. Niissä on parasta ennen päivä lokakuussa, joten taidanpa aloittaa niistä. Voi olla, etten jaksa ihan pussikuurilla mennä, mutta jos vaikka jonkinmoisella puolisysteemillä ja vaikka jonkun aterian niillä korvais. Nuo pussisapuskat ovat yleensä hiton pahan makuisia. Onneks noi kaverilta saamani  pussit on nutrilettejä parempia. Ensi viikolla ois aika tuolle ravitsemusihmiselle.

Oon nyt vähän selkä seinää vasten noiden pussien kans, kun lääkäri totes, että jos paino ei lähte rivakkaan alaspäin, pitänee lähteä laihdutusleikkausoperaatioon. Siihenkään en haluis. Mennään sit sen sijaan ehtoolla ukon kans vesijuoksemaan.

 

 

Klo 13.21

 

Siis tää ei voi olla totta. Tai on se. Toi pussikeitto on ihan älyttömän hyvää. Aluksi ei maistunut juuri miltään, mutta heitin mausteita perään. Samoin ruokalusikallisen kermaa ja teelusikallisen verran voita. Nyt meinaa viedä kielen mennessään, kun on niin hyvää. Oli ihan pakko "vähän" maustaa, kun yleensä nuo pussikeitot on sairaan pahoja.