Mää koi melkose yllättävä havainno tosa yks päivä ko laukkasi tyäkavereitte peräs.  Tai tyäkaveri siis kävelivä normaalist sillai ko ihmise tavallisest kävele. Mää yleensä matele peräs, ko mää en noitte koippie takkia pääs kovi noppiast etteppäite. Mul ruppe olema nivelrikko polvis ja kävelemine on tullu ain vaa hankalammaks pari viime vuade aikan.

Sit se yllättävä huamio, mink mää huamasi, et mää melkke pysysi tyäkavereitte tahdis ja keskesi ulko-ovestakki sisälle samal ove aukasul. Sitä ei ol tapahtunu ainaka pari vuatte.

Kävelemine on alkanu sujuma paljo aikasemppa paremmin. Eikä se nivelrikko vaiva nii pahast. Enkä mää ol mittä lääkkeitäkä syäny. Mää en ol tehny muut ko vaihtanu syämise LCHF ruakailutyyli. No joku voi ajatel, mikä tommone LCHF oikke on. Se on Low carb high fat - sapuskointimalli. Niinko runsasrasvane vähähiilihydraattine.

Mun rasva koostuva pääasias eläinrasvast. Niinko voist, kermast, lihast, kalast, sikanautajauhelihast, majoneesist ja nii edelles. Rypsiöljynki mää ole jättäny pois. Oliiviöljy mene salaatin kans. Tule sitä pehmiäki rasva, ko mää syä mantelei, mantelileippä, avokado,pähkinöi ja nii edelles.

Tommosel keinol mää meina saad mun metabolia ja ainevaihdunna ensiks kuntto ja semmosel mallil, et mää ruppeisi laihtuma ja pääsemä samoihi mitoihi ko misä mää ole joskus aikasemminki ollu.

Nymmä ymmärrä, ettei mul tua laihtumine käy kauhia noppiaste, ko mun täyty ensi saada tämä mu koneisto pelama sillattis, ko sen on tarkotus pelittä. Mää ko ole sekottanu vainopartiois ja rasvattomil kevyttuatteil koko mu elimistö vuasitte kulues. Ny tarttis sit antta leppo täl rääkätyl kropal ja syättä sil kunno ruakka. Semmost ko isovanhemma ja niitte vanhemma söivä.